U bevindt zich hier:ReceptenPannenkoek met sinaas en cremeux van pure chocolade

Pannenkoek met sinaas en cremeux van pure chocolade

Ingrediënten

  • 85g pannenkoekenmix
  • 1,5 blad gelatine
  • 100g sinaasappelsap
  • 1 sinaasappel
  • 1 eigeel
  • 15g suiker
  • 50g melk
  • 50g room
  • 55g pure chocolade

Bereidingswijze

Kook sinaasappelsap met de geweekte gelatine. Laat dit opstijven in de koelkast tot dit de gewenste dikte heeft. Begin met het eiwit op te kloppen en voeg hier een beetje suiker aan toe. Giet het eiwit op de kokende melk en room. Vaneer op 85 graden. Voeg hier de chocolade aan toe en laat dit opstijven in de koelkast. Snij de sinaasappel "A vif". Bak je pannenkoek en dresseer deze zoals op de foto.

 

 

 



Onze visie

Wat betekent voor ons ondernemen? En welke waarden dragen wij hoog in het vaandel?

Meer ...

Contacteer ons

Cocovite is er voor u, zo ook onze verkoopsmensen, die u graag met raad en daad verder helpen.

Meer ...

Onze certificaten

Om u continu te voorzien van uitstekende eiproducten controleren wij nauwgezet ieder stadium van ons productieproces.

Meer ...

Commerciële agenten

U wil rechtstreeks contact met één van onze commerciële agenten?

Meer ...