Cocovite presenteert nieuw product op Siggi's New Face Classic

Afgelopen weekend was Cocovite aanwezig in Breda als partner van de Siggi’s New Face Classic. Een bodybuilding event georganiseerd door de BIFBB, de Belgische federatie voor Bodybuilding & Fitness.

Cocovite maakte gebruik van de wedstrijd om zijn Cocovite Eiwit Ambient 500ml voor te stellen. Een product dat ideaal is voor echte sportatleten en atletes zoals de deelnemers aan de Siggi’s New Face Classic.  

Het nieuwe Cocovite eiwit is er eentje zonder additieven en tevens één die bewaard kan worden op kamertemperatuur. 

Met deze samenwerking hopen we Cocovite de sportwereld binnen te stappen. Voor velen is dit misschien een verrassing maar voor ons niet. Whey proteïnen hebben al lang hun weg gevonden naar de sportwereld, maar eiwitten afkomstig van kippeneieren lijken nog achterop te hinken. Dit is een opvallende constatering aangezien tal van studies hebben aangetoond dat ei-eiwitten het beste scoren naar Proteïne-efficiëntie alsook op niveau van het netto-proteïne-gebruik. Bovendien bevatten Ei-eiwitten alle essentiële aminozuren die nodig zijn bij het opbouwen en onderhouden van de spieren.

Cocovite wil ei-eiwitten sterker in de markt zetten. Met de BIFBB hebben we hiervoor een belangrijke partner gevonden.

Zij zullen vanaf dinsdag 14 mei ons product aanbieden via hun online webshop. Klik hier als je wil doorgaan naar hun webshop.

Bron: Hoffman JR and Falvo JF, Protein – which is best? Journal of Sports Science and Medicine (2004) 3, 118-130Onze visie

Wat betekent voor ons ondernemen? En welke waarden dragen wij hoog in het vaandel?

Meer ...

Contacteer ons

Cocovite is er voor u, zo ook onze verkoopsmensen, die u graag met raad en daad verder helpen.

Meer ...

Onze certificaten

Om u continu te voorzien van uitstekende eiproducten controleren wij nauwgezet ieder stadium van ons productieproces.

Meer ...

Commerciële agenten

U wil rechtstreeks contact met één van onze commerciële agenten?

Meer ...