Onze visie

Op pan-Europees niveau streeft Lodewijckx nv ernaar een vooraanstaande en geprefereerde leverancier van hoogkwalitatieve eieren en eiproducten te zijn. Innovatie is ons startpunt voor productontwikkeling in termen van smaak, textuur, nutritionele waarde maar ook naar bewaar-en gebruiksgemak.

Wij streven ernaar om de beste ei-oplossingen te vinden en hierbij rekening te houden met de natuur van het product en een antwoord te vinden op de hoogste kwaliteit en gebruiksstandaarden van de industrie.

Onze waarden

Constante kwaliteit

Om een constante kwaliteit te waarborgen, controleren we ons productieproces in elk stadium en hebben we zeer strikte normen naar onze toeleveranciers wat betreft de oorsprong van de eieren.
Onze kwaliteitsprocedures evolueren constant mee met de standaarden van de industrie.

Betrokkenheid

We geloven in wat we doen, we komen onze afspraken na naar onze verschillende partners: de boeren, productiepartners, klanten en onze medewerkers.

Klantgerichtheid

We leggen onze focus op de noden van onze klanten en ontwikkelen producten en oplossingen die een antwoord bieden naar zowel productspecificaties als gebruik van de producten.
We helpen onze klanten, dat beetje meer te bieden aan hun klanten.

Onze kwaliteitszorg

Lodewijckx nv opereert onder de strengste Europeese kwaliteits- en hygiënenormen daar voedselveiligheid onze zorg is. Ook al onze toeleveranciers moeten volgens deze strenge en strikte normen opereren zodat de kwaliteit doorheen heel de keten gewaarborgd blijft.Onze visie

Wat betekent voor ons ondernemen? En welke waarden dragen wij hoog in het vaandel?

Meer ...

Contacteer ons

Cocovite is er voor u, zo ook onze verkoopsmensen, die u graag met raad en daad verder helpen.

Meer ...

Onze certificaten

Om u continu te voorzien van uitstekende eiproducten controleren wij nauwgezet ieder stadium van ons productieproces.

Meer ...

Commerciële agenten

U wil rechtstreeks contact met één van onze commerciële agenten?

Meer ...