"Ik kan dit product iedereen aanbevelen."

Luc Sierens, eigenaar Koken Met Passie, is volledig overtuigd van de kwaliteit van onze Pannenkoekenmix.

Enkele dagen geleden kregen wij van hem een leuke boodschap in onze mailbox. Daarin nam Luc de tijd om ons te feliciteren met onze Pannenkoekenmix. Wat is er fijner dan een boodschap te krijgen van een tevreden klant? Wij namen meteen contact op met hem om hem te bedanken en te vragen wat hij juist zo fantastisch vindt aan onze Pannenkoekenmix.

“Ik denk dat ik de afgelopen weken de trouwste klant ben geweest van jullie mix. Een tijdje geleden had ik mezelf voorgenomen deze uitgebreid te testen. En ik moet zeggen dat jullie mix deze test zeer goed doorstaan heeft.” Luc is overigens ook één van de koks van de BBQ Academy en geeft voor hen regelmatig workshops aan iedereen die houdt van grillen, barbecueën en outdoor cooking.

Het gluten-en lactosevrije karakter van de pannenkoekenmix is één van zijn belangrijkste troeven. Luc voegt hier toch nog graag één extra troef aan toe: “Ik vind het ook een sterk argument dat jullie mix gepasteuriseerd is. Ik neem liever geen risico met producten waarin eieren zijn verwerkt, omdat de omstandigheden bij catering op verplaatsing niet altijd optimaal zijn.”

Op de foto’s die Luc ons toestuurde zagen we dat Luc graag zijn Ofyr gebruikt om pannenkoeken te bakken. Hij maakte er al heel wat met onze pannenkoekenmix. Als we hem vragen of hij een voorkeur heeft voor een bepaalde pannenkoek antwoordt hij: “Mijn favoriet is de Normandische pannenkoek met een appeltje en geflambeerd met Calvados! Iedereen is er dol op en bovendien kan echt iedereen ervan genieten, aangezien de mix volledig gluten- en lactosevrij is!”

Merci Luc voor deze lovende woorden.

"Ik kan dit product iedereen aanbevelen."


Onze visie

Wat betekent voor ons ondernemen? En welke waarden dragen wij hoog in het vaandel?

Meer ...

Contacteer ons

Cocovite is er voor u, zo ook onze verkoopsmensen, die u graag met raad en daad verder helpen.

Meer ...

Onze certificaten

Om u continu te voorzien van uitstekende eiproducten controleren wij nauwgezet ieder stadium van ons productieproces.

Meer ...

Commerciële agenten

U wil rechtstreeks contact met één van onze commerciële agenten?

Meer ...